iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,4 10

Energielabel aanvragen bij verkoop woning?

In januari 2015 hebben alle circa 5 miljoen huiseigenaren een voorlopig energielabel ontvangen. Dit label is gebasseerd op onder andere het bouwjaar. Het doel hiermee was om huiseigenaren een woning energiezuiniger te maken en na te denken om comfort te vergroten.  

Vraag je energielabel aan

Energielabel aanvragen

iQ Makelaars Apeldoorn staat voor

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werken op zaterdag en na 5-en
  • Gratis waardebepaling
  • Extra online marketing voor u

Wat is het energielabel? 

Het energielabel geeft een indicatie van de energieprestatie van uw woning. Het doel van het energielabel is om huiseigenaren een woning energiezuinig te laten maken en om (in energietechnische zin) het comfort te vergroten. Benieuwd naar een energielabel van uw huis? Neem gerust contact op.

Kan ik ook een bouwtechnische keuring aanvragen? 

Door het naastgelegen formulier in te vullen is het mogelijk om een energielabel aan te vragen maar is er ook keus uit meer producten. Het is daarom ook mogelijk om een bouwtechnische keuring aan te vragen. Dit heel eenvoudig en altijd bij een onafhankelijke keurder.

Ik wil een energielabel aanvragen

Energielabel Apeldoorn

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Vul het onderstaande formulier in en vraag gelijk het product aan welke u nodig heeft.

 

Waarom een energielabel voor uw huis aanvragen? 

Met een energielabel krijgen kopers en huurders een beter inzicht in de prestatie van een woning, deze is zuinig of juist niet. Hiermee kan de koper of huurder een bewuste keus maken voor welke woning er wordt gekozen. 

Bij de verkoop en verhuur van een woning is verkoper en verhuurder verplicht om een geldig energielabel aan de koper of huurder te overhandigen. Gebeurt dit niet voordat de eigendom of sleutels zijn overgedragen dan riskeert de verkoper of verhuurder hiermee een boete. Deze boete is beduidend hoger dan de kosten voor een geldig energielabel. 

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Welke partij zorgt voor de uitvoering? 

De aanvraag van een energielabel voor uw huis, bouwtechnische keuring of een bouwtechnisch consult gebeurt altijd onafhankelijk en hier hebben wij de expertise ingeschakeld van een deskundige (externe) organisatie. iQ Makelaars is immers specialist in aan-/ verkoop en geen keurende instantie. Wij hebben daarom de expertise ingeschakeld van Perfectkeur.

Zij zijn geheel onafhankelijk, zij nemen de woningen op en zullen deze deskundig uitwerken tot een bouwtechnische rapport of een correct energielabel. Hiermee bent u altijd verzekerd van het juiste advies, een overzichtelijke uitwerking van de woning en deskundigheid van mensen met veel ervaring.  

Energielabel aanvragen
 

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen