iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,4 10

Huis verkopen Apeldoorn

Wilt u uw huis verkopen in Apeldoorn? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een makelaar die goed bij u past. Een huis verkopen is een belangrijke stap, een ervaren en professionele partner inschakelen is daarom zeer verstandig. iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay en zet nieuwe marketingtechnieken en ouderwetse kwaliteit in om het beste resultaat voor u te behalen. Uw huis verkopen in Apeldoorn? iQ Makelaars Apeldoorn helpt u hierbij!

Neem gerust contact op

Huis verkopen Apeldoorn

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Apeldoorn

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Verkoopmakelaar Apeldoorn met lokale kennis 

Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Deze komt op voor uw belangen als verkopende partij en ontzorgt u waar nodig. De verkoopmakelaars van iQ Makelaars Apeldoorn hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Wij zijn een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden; daarnaast kunnen wij u door onze landelijke samenwerking perfect helpen bij uw huis verkopen in Apeldoorn. Omdat wij op basis van No Cure No Pay werken zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. We nemen alleen een verkoop opdracht aan wanneer wij er zeker van dat wij deze woning ook daadwerkelijk gaan verkopen. Fijn voor u als verkoper dus!

Meer over onze werkwijze

Verkoopmakelaar Apeldoorn

Perfecte presentatie

Uw huis verkopen in Apeldoorn begint bij een perfecte presentatie. iQ Makelaars Apeldoorn weet welke marketing er nodig is zodat uw huis onder de aandacht komt bij de juiste personen. Onze unieke landelijke samenwerking zorgt voor inzichten in de markt zodat wij weten welke verkoopstrategie het beste werkt voor uw woning. Wij focussen op extra marketing in het begin van de verkoopperiode om zo meerdere bieders tegelijkertijd te krijgen. Als actieve makelaar organiseert iQ Makelaars Apeldoorn open huizen en doen aan onbeperkte bezichtigingen. Uw woning wordt via kanalen als Funda, Jaap en Huislijn aan het publiek getoond, maar ook via andere kanalen op basis van de sterke punten van uw woning in Apeldoorn.

Neem gerust contact op

Huis verkopen Apeldoorn

Uw huis verkopen in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met iQ Makelaars Apeldoorn voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen