Makelaar Loenen

iQ Makelaars Apeldoorn is zeer actief als makelaar in Loenen op de Veluwe. Loenen is een dorp met een landelijk en groen karakter en ligt in de gemeente Apeldoorn. Het buitengebied van Loenen bestaat uit bos- en heidegebieden zoals de Loenermark, Zilvense Heide, Loenense Hooilanden en het Zilvense Broek. Wilt u uw huis verkopen in Loenen? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen

Huis verkopen in Loenen

Loenen is in 2014 uitgeroepen tot winnaar energieke dorpen Apeldoorn. Aan het doel Loenen Energie Neutraal wordt hard gewerkt. Dat is te zien aan de vele zonnepanelen op de daken. Wilt u uw huis verkopen in Loenen? Of wilt u een woning aankopen? iQ makelaars Apeldoorn is uw makelaar Loenen: wij hebben vele jaren ervaring op de lokale woningmarkt en weten precies hoe uw woning het beste in de markt gezet kan worden.

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Loenen geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Apeldoorn werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen Loenen: iQ Makelaars Apeldoorn!

Waarom kiezen voor Makelaar Loenen

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 

Contact

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Verstuur

Contact

Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

055 760 17 77

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

apeldoorn@iqmakelaars.nl