iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,4 10

Makelaar Vaassen

iQ Makelaars Apeldoorn is zeer actief als makelaar in Vaassen. Vaassen is een van de grotere kernen van de Nederlandse gemeente Epe en ligt tussen Apeldoorn en Zwolle aan de oostrand van de Veluwe. Vaassen is een dorp met veel bedrijvigheid met als grote publiekstrekker Kasteel Cannenburch met een parkbos en vijvers waar je heerlijk kunt wandelen. Wilt u uw huis verkopen in Vaassen? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen!

Huis verkopen in Vaassen

In Vaassen zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen als eenpersoonshuishoudens. Vaassen kent een groot aantal sportverenigingen. Ook worden er veel evenementen georganiseerd. In Vaassen zijn leuke winkels te vinden, een museum en een aantal goede horecagelegenheden. iQ Makelaars Apeldoorn is uw makelaar in Vaassen: wij hebben vele jaren ervaring op de lokale woningmarkt en weten precies hoe uw woning het beste in de markt gezet kan worden.

Neem gerust contact op

waardebepaling apeldoorn

Gratis Waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Vaassen geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Apeldoorn werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen Vaassen: iQ Makelaars Apeldoorn!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Weten wat uw woning waard is?
Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

Wilt u graag meer weten? iQ Makelaars Apeldoorn staat u graag te woord. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen