Makelaar Vaassen

iQ Makelaars Apeldoorn is zeer actief als makelaar in Vaassen. Vaassen is een van de grotere kernen van de Nederlandse gemeente Epe en ligt tussen Apeldoorn en Zwolle aan de oostrand van de Veluwe. Vaassen is een dorp met veel bedrijvigheid met als grote publiekstrekker Kasteel Cannenburch met een parkbos en vijvers waar je heerlijk kunt wandelen. Wilt u uw huis verkopen in Vaassen? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen!

Huis verkopen in Vaassen

In Vaassen zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen als eenpersoonshuishoudens. Vaassen kent een groot aantal sportverenigingen. Ook worden er veel evenementen georganiseerd. In Vaassen zijn leuke winkels te vinden, een museum en een aantal goede horecagelegenheden. iQ Makelaars Apeldoorn is uw makelaar in Vaassen: wij hebben vele jaren ervaring op de lokale woningmarkt en weten precies hoe uw woning het beste in de markt gezet kan worden.

Gratis Waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Vaassen geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Apeldoorn werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen Vaassen: iQ Makelaars Apeldoorn!

 

 

Contact

Wilt u graag meer weten? iQ Makelaars Apeldoorn staat u graag te woord. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

 

Verstuur

Contact

Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

055 760 17 77

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

apeldoorn@iqmakelaars.nl