Wat is mijn huis waard?

Professionele waardebepaling binnen 48 uur

Wilt u uw woning in de regio Apeldoorn gaan verkopen? Een waardebepaling van uw huis of appartement is de eerste stap in het (mogelijke) verkoopproces. Bij iQ Makelaars Apeldoorn bieden wij u een gratis en vrijblijvende waarde-indicatie binnen 48 uur.  

Een van onze ervaren makelaars komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de woning op te nemen. Op deze manier kunnen wij een realistische prijs vaststellen waarvoor uw woning verkocht kan worden. Zo krijgt u een beter inzicht in de waarde van uw woning.

In de waardebepaling worden ook andere zaken meegenomen die invloed hebben op de verkoop en prijs van uw woning: 

  • Welke vergelijkbare woningen staan er nu te koop in regio Apeldoorn?
  • Welke woningen zijn er recent verkocht en nog zichtbaar online?
  • Een uitgebreide Calcasa-rapportage specifiek voor uw woning

Wilt u gratis advies over uw woning? 

Neem contact met ons op

calcasa         Kadaster          VBO makelaar

Waardebepaling mede door een Calcasa waarde-indicatie

Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf gespecialiseerd in de geautomatiseerde waardering en de statistische analyse van onroerend goed voor hypotheek- en vastgoedorganisaties.De rapportage van Calcasa gebruiken wij voor onze gratis waardebepaling.

Het door Calcasa ontwikkelde Automated Valuation Model voor de waardebepaling van individuele woningen en portefeuilles wordt internationaal erkend voor zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid door toezichthouders, ratingbureaus, accountants, de taxatiebranche en opdrachtgevers.

Let op: Omdat wij werken op basis van No Cure No Pay, krijgt u bij ons altijd een eerlijk advies. In tegenstelling tot andere makelaars berekenen wij alleen de daadwerkelijke kosten voor de presentatie, dit is geen verdienmodel en wij zijn dan ook gebaat bij een reële vraagprijs.

Download hier de uitgebreide verkoopbrochure.

Online gratis woning waardebepaling!

Vul onderstaand formulier in om een gratis waarde-indicatie van uw woning te ontvangen.


Object gegevens

Waardebepaling ontvangen!

Contact

Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

055 760 17 77

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

apeldoorn@iqmakelaars.nl