iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.2 10

Werkwijze iQ Makelaars Apeldoorn

No Cure No Pay jouw woning verkopen. Een verkoopvoorstel op maat met een reële vraagprijs en uitgebreide verkoopstrategie. En dat tegen een scherp tarief. Daarom kies je voor iQ Makelaars als jouw makelaar in Apeldoorn.

iQ Makelaars Apeldoorn is een No Cure No Pay makelaar in Apeldoorn. Jij hoeft ons pas te betalen zodra jouw woning daadwerkelijk verkocht is, waardoor wij ook pas aan een verkoopopdracht beginnen zodra wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning daadwerkelijk gaan verkopen. Bovendien ben je verzekerd van de beste ondersteuning en eerlijk advies tijdens het verkoopproces. Ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs!

Neem contact met ons op

 

Makelaar apeldoorn

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Apeldoorn?

  • Specialist op de Apeldoornse woningmarkt
  • Voordelige No Cure No Pay makelaar
  • 24/7 beschikbaar, ook buiten kantooruren
  • Onderdeel van landelijk makelaarsnetwerk
  • Persoonlijke aanpak en ondersteuning

De werkwijze van iQ Makelaars Apeldoorn

iQ Makelaars Apeldoorn doet er alles aan om voor jou de beste resultaten te boeken. We begrijpen dat een makelaar aan het werk moet op momenten dat potentiële kopers juist níet werken. Daarom zijn we snel en flexibel beschikbaar, bijvoorbeeld voor bezichtigingen. Wanneer een kijker interesse heeft in een bezichtiging, kunnen wij deze dezelfde of de volgende dag al organiseren. Ook na 5 uur of op zaterdag!

We zijn een moderne makelaar in Apeldoorn. Bij het verkopen van jouw huis zetten we dus ook de nieuwste marketingtechnieken in, waarmee we jouw woning breed onder de aandacht brengen. Zo vergroten we de kansen op snelle, succesvolle verkoop!

Bij iQ Makelaars Apeldoorn ontvang je altijd een persoonlijke aanpak en de beste begeleiding. We gaan voor 100% tevreden klanten door 100% volledige service. Van begin tot eind een zorgeloos aankoop- of verkoopproces!

 

Meer over ons verkoopproces

Makelaar apeldoorn

Meer weten over de werkwijze van iQ Makelaars Apeldoorn?

Plan een gratis adviesgesprek

Brancheorganisatie VBO

iQ Makelaars Apeldoorn is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een deskundige, gecertificeerde makelaar. Voor onze aansluiting bij VBO dienen onze makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVM-NIVO instituut. Hiermee wordt de registratie en kwaliteit als ARMT, KRMT of RMT gewaarborgd.

Er zijn ook andere branche- en beroepsorganisaties, zoals bijvoorbeeld het NVM, maar als makelaar hebben wij bewust gekozen voor aansluiting bij VBO. Bij VBO houden we vrijheid in ondernemerschap en het voeren van marketing. iQ Makelaars Apeldoorn is een moderne makelaar die de nieuwste marketingtechnieken in zet om jouw huis te verkopen. Hier sluit VBO goed bij aan!

Meer informatie over ons

iQ Makelaars: altijd in de buurt

iQ Makelaars Apeldoorn verkoopt woningen in en rondom Apeldoorn, maar ook steeds meer verkopers weten ons te vinden. Kopers en verkopers in Apeldoorn, Vaassen, Epe, Beekbergen en Loenen maken gebruik van de uitgebreide dienstverlening van iQ Makelaars.  

iQ Makelaars is een landelijke formule met kantoren door heel het Nederland. Door de landelijke dekking en expertise hebben wij toegang tot goede marketingtools en juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor, terwijl we de snelheid en expertise van een lokaal makelaarskantoor behouden. iQ Makelaars Apeldoorn combineert iQ Makelaars Apeldoorn een landelijke slagkracht met veel lokale marktkennis. En daar pluk jij de vruchten van tijdens het aankoop- of verkoopproces!

iQ Makelaars Landelijk

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Loolaan 31 A
7314 AB Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen