Aankoop- of verkoopmakelaar kiezen? 

No Cure No Pay uw woning verkopen. Een verkoopvoorstel op maat met een reële vraagprijs, verkoopstrategie en dat tegen een scherp tarief. Zo zijn wij als makelaar uit Apeldoorn.

iQ Makelaars Apeldoorn werkt altijd op basis van echte “No Cure No Pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. Bekijk ons verkoopproces. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs.

Neem contact met ons op

Verkoopmakelaar Apeldoorn

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Apeldoorn

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Brancheorganisaties

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij NVM, beroepsorganisatie Vastgoedpro, NVM, of de brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij als VBO Makelaar uit Apeldoorn een directe koppeling met Funda hebben zodat wij uw woning prominent kunnen presenteren. Voor onze aansluiting dienen de betreffende makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVM-NIVO instituut. Hiermee wordt de registratie en kwaliteit als ARMT, KRMT of RMT gewaarborgd.

iQ Makelaars Apeldoorn is VBO gecertificeerd, hiermee houden we vrijheid in hoe wij marketing voeren en vrijheid in ondernemerschap, VBO biedt de juiste ruimte, een woning verkopen op de juiste manier. Veel bestaande makelaars komen nog uit de tijd van de grijze pakken, terwijl nieuwe tijden vragen om een nieuwe makelaar! 

Meer informatie over ons

Snelheid, werken op zaterdag dat staat deze makelaar uit Apeldoorn voor

Een iQ Makelaar begrijpt dat er gewerkt moet worden als de potentiële kopers van uw woning niet werken. Zo bezichtigen wij desgewenst na 5 uur of op zaterdag.

Vaak is het zo dat als een kijker vandaag belt of een email stuurt voor een bezichtiging dat we tijd vrij maken om de woning de volgende dag al te bezichtigen, of soms dezelfde dag al. Uiteraard gebeurt dit in overleg met de verkoper, het dient de verkoper ook te schikken, de woning dient immers netjes en bezichtigingswaardig te zijn. Door ons flexibel op te stellen pakken wij elke kans mee op verkoop van uw woning!

 Neem gerust contact op

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek

Aankoopmakelaar Apeldoorn

Een makelaar die altijd een kantoor of partner in de buurt heeft. 


iQ Makelaars Apeldoorn verkoopt woningen in en rondom Apeldoorn. Ook weten steeds meer verkopers ons te vinden. Verkopers in Vaassen, Epe, Beekbergen en Loenen maken bijvoorbeeld ook gebruik van de uitgebreide dienstverlening van iQ Makelaars.  

iQ Makelaars bedient vanuit veel plaatsen de markt en combineert daarmee landelijke dekking. Hierdoor heeft iQ Makelaars Apeldoorn een goede slagkracht met veel lokale marktkennis. Door de landelijke dekking en expertise hebben wij toegang tot kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor en zijn wij een gesprekspartner op niveau.

De woningmarkt verandert continu, doordat wij landelijk onze krachten gebundeld hebben, weten wij beter hoe wij op de markt in moeten spelen en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Neem gerust contact met ons op

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen