iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.2 10

Het verkoopproces

Stappenplan bij de verkoop van een huis

Ben je van plan om jouw huis in de verkoop te zetten, en wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken? iQ Makelaars Apeldoorn hanteert een uitgebreid stappenplan waarmee we jouw woning snel kunnen verkopen. Bij elke stap in het verkoopproces ontvang je de beste begeleiding en ondersteuning. We vertellen je graag meer over ons stappenplan huis verkopen!

Meer over onze werkwijze

iQ Makelaars Stappenplan Huis Verkopen

1. Vrijblijvende waardebepaling

8. Open Huis

2. Verzamelen relevante documenten en stukken

9. Bezichtigingen

3. Stylingadvies

10. Onderhandelingen

4. Professionele fotografie

11. Overeenstemming

5. Genereren verkoopteksten

12. Koopovereenkomst

6. Verkoopplanning

13. Opleverinspectie woning

7. Marketing, Fundaplaatsing

14. Levering bij de notaris

Een huis verkopen doe je het beste samen met iQ Makelaars Apeldoorn!

  • Dé specialist op de lokale woningmarkt
  • Ervaren en gedreven makelaarsteam
  • Uniek verkoopproces op basis van jouw wensen
  • De beste marketing voor jouw huis
  • Altijd een voordelig makelaarstarief

 

Huis verkopen: Vraagprijs bepalen

Een belangrijke eerste stap in het stappenplan huis verkopen is het bepalen van de vraagprijs. De juiste prijsstelling kan vaak net het verschil maken en resulteren in een hoger bod. Bij iQ Makelaars Apeldoorn bepalen we de vraagprijs op basis van een waardebepaling. Middels onze gratis waardebepaling geven we je op deskundige en onderbouwde wijze advies over de waarde van jouw woning, en bovendien vertellen we je meer over de verwachte verkoopprijs en verkooptijd. Een goed begin van het verkoopproces!

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan

Stappenplan huis verkopen: marketingstrategie

Zodra de vraagprijs bepaald is en alle documentatie op orde is gaan we werken aan het marketingplan voor jouw huis. iQ Makelaars Apeldoorn verzorgt professionele fotografie en stylingadvies, en bovendien schrijven we een mooie verkooptekst waarin we sterke punten van jouw woning uitlichten. Zo krijgt jouw woning een aansprekende en pakkende advertentie! Deze advertentie plaatsen wij op verschillende woningwebsites zoals Funda en Pararius, en bovendien kunnen we via social media en Google adverteren. Hoe meer aandacht we genereren, hoe groter de kans op succesvolle verkoop! Marketing is dus een groot en belangrijk onderdeel in het stappenplan huis verkopen.

Meer over onze marketing

Meer weten over de werkwijze bij het verkopen van jouw huis?

Werkwijze iQ Makelaars Apeldoorn

Bezichtigingen en onderhandelingen

iQ Makelaars Apeldoorn organiseert twee weken nadat jouw huis in de verkoop is gegaan een Open Huis. Hiermee geven we alle geïnteresseerden de kans om langs te komen en overtuigd te raken. Deze Open Huizen en de bezichtigingen die nog gaan volgen gebruiken wij als makelaar om ook meer te weten te komen over potentiële kopers. Deze kennis, bijvoorbeeld over hun financiële situatie en achtergrond, gebruiken we tijdens de prijsonderhandelingen. We kunnen beter inschatten waar een bieder maximaal kan eindigen, en hierop passen we de onderhandelingsstrategie aan. Jouw verkoopmakelaar doet er tijdens het verkoopproces alles aan om jouw woning voor de allerbeste prijs te verkopen!

Neem contact op

Oplevering woning en naar de notaris

Voor de definitieve oplevering van het huis gaan we naar de notaris. Voorafgaand hieraan voeren we een opleverinspectie van de woning uit, zodat zeker is dat het huis in afgesproken staat wordt overgedragen. Bij de ondertekening van de overeenkomst bij de notaris is iQ Makelaars Apeldoorn uiteraard ook aanwezig. Zo weet je zeker dat je niks tekent waar je niet achter staat. Na tekening van het contract is de woning officieel overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Neem gerust contact op

Nazorg door iQ Makelaars Apeldoorn

Tijdens het stappenplan huis verkopen doen we er alles aan om problemen en discussie te voorkomen. Toch kan het zo zijn dat er achteraf toch onenigheid ontstaan, bijvoorbeeld in de vorm van verborgen gebreken. Ook dan biedt iQ Makelaars Apeldoorn je alle hulp die nodig is. We beschikken over een professionele juridische afdeling, die je met raad en daad bij staat. Uiteraard zonder extra kosten: bij iQ Makelaars ontvang je 100% service van A tot Z!

Benieuwd naar onze makelaarskosten?

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Loolaan 31 A
7314 AB Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen