iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.2 10

Kosten makelaar Apeldoorn

Ben je van plan om een huis te verkopen, samen met een makelaar in Apeldoorn? Dan wil je vast een beeld krijgen van het te verwachten kostenplaatje. Iedere makelaar hanteert andere tarieven en andere voorwaarden, dus is het verstandig om met meerdere makelaars in gesprek te gaan. iQ Makelaars Apeldoorn is een moderne makelaar in Apeldoorn en omstreken, die met een persoonlijke en flexibele werkwijze het verschil maakt. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor jouw woning. 

Neem gerust contact op 

kosten makelaar apeldoorn

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Apeldoorn?

  • Flexibel beschikbaar: ook op zaterdag of in de avonduren
  • Altijd een zeer voordelig makelaarstarief
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Kennis van de Apeldoornse woningmarkt
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Kosten makelaar: courtage

Bij iQ Makelaars Apeldoorn berekenen we de makelaarskosten aan de hand van courtage. Dit is een vast percentage over de verkoopprijs dat jij als vergoeding aan de makelaar betaalt. Levert de woning minder op, dan hoef je ook minder makelaarskosten te betalen. Wel zo eerlijk! iQ Makelaars Apeldoorn hanteert geen vaste courtage, omdat dit per situatie zal verschillen. Afhankelijk van jouw verwachtingen en wensen wordt het courtage percentage bepaald. Dit kan al vanaf 1% inclusief BTW!

Neem gerust contact op

No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars Apeldoorn is een No Cure No Pay makelaar. Wij vinden dat je als makelaar pas wat mag verdienen wanneer je het gewenste resultaat hebt bereikt. Daarom betaal je bij ons nooit intrekkingskosten, en bovendien beginnen wij alleen aan verkoopopdrachten waar we ook vertrouwen in hebben. Doordat jij pas betaalt wanneer jouw woning verkocht is, zijn wij net als jij gebaat bij een reëele vraagprijs en het beste verkoopresultaat!

No Cure No Pay werkwijze

Benieuwd naar de kosten van een makelaar in Apeldoorn?

iQ Makelaars Apeldoorn geeft je graag meer inzicht in de makelaarskosten in jouw persoonlijke situatie. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Loolaan 31 A
7314 AB Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen