Kosten makelaar Apeldoorn

Bent u benieuwd naar de kosten van een makelaar in Apeldoorn? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare en professionele partner in de verkoop van uw huis. Het kostenplaatje is daarbij zeer belangrijk, een huis verkopen is een grote stap waarbij een ervaren en professionele partner inschakelen zeer verstandig is. Kies voor iQ Makelaars Apeldoorn: een moderne makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. 

No Cure No Pay makelaar

Bij iQ Makelaars zijn wij altijd open en eerlijk over de kosten makelaar Apeldoorn,ook wel courtage genoemd en wij werken op basis van No Cure No Pay. We zijn net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Ons kantoor is aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro en brancheorganisatie VBO Makelaars. We hebben een directe koppeling met Funda en de vrijheid om moderne marketing voor uw woning te voeren. U kunt bij ons een gratis waardebepaling aanvragen, deze ontvangt u altijd binnen 48 uur en is gebaseerd op marktonderzoek. Mocht u de exacte kosten van de makelaar willen weten in uw speciale geval? Neem gerust contact op!

Kennis van de woningmarkt Apeldoorn

Onze makelaars kennen de woningmarkt als geen ander en begrijpen dat het nodig is om te werken wanneer mogelijke kopers juist niet aan het werk zijn. Daarom doen wij ook bezichtigingen op zaterdag of in de avonduren. We handelen direct en bezichtigen soms zelfs nog dezelfde dag als een kijker belt. Elke kans op verkoop wordt meegepakt! De voordelen wegen zeker op tegen de kosten van een makelaar Apeldoorn. Uw betrouwbare verkooppartner heeft u gevonden in iQ Makelaars Apeldoorn. Wij handelen snel en stellen uw woning optimaal ten toon aan het publiek.

Meer weten? Neem gerust contact op

Wilt u weten wat de kosten van een makelaar in Apeldoorn zijn? iQ Makelaars Apeldoorn staat voor u klaar en geeft u graag meer informatie. Als u het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

055 760 17 77

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

apeldoorn@iqmakelaars.nl