iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,4 10

Kosten makelaar Apeldoorn

Bent u benieuwd naar de kosten van een makelaar in Apeldoorn? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare en professionele partner in de verkoop van uw huis. Het kostenplaatje is daarbij zeer belangrijk, een huis verkopen is een grote stap waarbij een ervaren en professionele partner inschakelen zeer verstandig is. Kies voor iQ Makelaars Apeldoorn: een moderne makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. 

Neem gerust contact op 

Kosten makelaar Apeldoorn

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Apeldoorn?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

No Cure No Pay makelaar

Bij iQ Makelaars zijn wij altijd open en eerlijk over de kosten makelaar Apeldoorn,ook wel courtage genoemd en wij werken op basis van No Cure No Pay. We zijn net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Ons kantoor is aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro en brancheorganisatie VBO Makelaars. We hebben een directe koppeling met Funda en de vrijheid om moderne marketing voor uw woning te voeren. U kunt bij ons een gratis waardebepaling aanvragen, deze ontvangt u altijd binnen 48 uur en is gebaseerd op marktonderzoek. Mocht u de exacte kosten van de makelaar willen weten in uw speciale geval? 

Neem gerust contact op

Kennis van de woningmarkt Apeldoorn

Onze makelaars kennen de woningmarkt als geen ander en begrijpen dat het nodig is om te werken wanneer mogelijke kopers juist niet aan het werk zijn. Daarom doen wij ook bezichtigingen op zaterdag of in de avonduren. We handelen direct en bezichtigen soms zelfs nog dezelfde dag als een kijker belt. Elke kans op verkoop wordt meegepakt! De voordelen wegen zeker op tegen de kosten van een makelaar Apeldoorn. Uw betrouwbare verkooppartner heeft u gevonden in iQ Makelaars Apeldoorn. Wij handelen snel en stellen uw woning optimaal ten toon aan het publiek.

Bekijk de woningmarkt van Apeldoorn

Wilt u weten wat de kosten van een makelaar in Apeldoorn zijn?

iQ Makelaars Apeldoorn staat voor u klaar en geeft u graag meer informatie. Als u het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen