iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
iQ Makelaars Funda
9.2 10

iQ Makelaars Apeldoorn

De makelaar in Apeldoorn die het verschil maakt!

Edwin, André en de rest van het team heten je graag welkom bij iQ Makelaars Apeldoorn! Bij iQ Makelaars Apeldoorn draait het om jou: wij doen er alles aan om jouw huis te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. We zijn een persoonlijk en gedreven makelaarsteam met jarenlange ervaring. Bij iedere klant en ieder huis hanteren wij een unieke werkwijze, waarin we meebewegen met jouw wensen en belangen.

Neem gerust contact op

Makelaar apeldoorn

De voordelen van iQ Makelaars Apeldoorn:

  • Specialist in het verkopen én aankopen van huizen
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Flexibel: ook beschikbaar in de avond en op zaterdag
  • Altijd een gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken

Over iQ Makelaars

iQ Makelaars Apeldoorn maakt deel uit van het landelijke merk iQ Makelaars. iQ Makelaars is ontstaan vanuit verhuurmakelaar 123Wonen. De unieke werkwijze die deze formule tot een succes maakte, wordt sinds 2018 bij iQ Makelaars ingezet bij het verkopen van huizen.

iQ Makelaars heeft kantoren door heel het land. Elk kantoor is een specialist op de eigen lokale woningmarkt, en tegenlijkertijd worden deze krachten landelijk gebundeld. Hierdoor hebben we bij iQ Makelaars Apeldoorn toegang tot landelijke marketing en diensten, terwijl we de flexibiliteit en snelheid van een lokale makelaar behouden. Bovendien kunnen we altijd direct inspelen op de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. En hier pluk jij als klant ook de vruchten van!

iQ Makelaars landelijk

No Cure No Pay Makelaar Apeldoorn

iQ Makelaars Apeldoorn is een No Cure No Pay makelaar. Wij vinden namelijk dat een makelaar pas wat mag verdienen zodra er ook goed werk geleverd is. Jij hoeft pas te betalen zodra jouw woning ook verkocht is, en we rekenen dus geen intrekkingskosten. Hierdoor hebben wij net als jij belang bij een goed verkoopresultaat en een realistische vraagprijs. Je bent bij iQ Makelaars Apeldoorn dus ook verzekerd van advies en begeleiding van de hoogste kwaliteit, bijvoorbeeld bij onze waardebepaling!

Vraag een gratis waardebepaling aan

iQ Makelaars Apeldoorn: Tarieven

Benieuwd naar de tarieven van iQ Makelaars Apeldoorn? We vertellen je hier graag meer over. Neem gerust contact op, of vraag direct een vrijblijvende waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen