Kosten makelaar Apeldoorn

Mijn huis verkopen met een makelaar: wat zijn de kosten?

Er is geen vast tarief voor het inschakelen van een makelaar voor het verkopen of aankopen van een woning. Elk makelaarskantoor is vrij om zijn eigen prijs op zijn diensten te plakken. Het is dan ook belangrijk dat u goed kijkt naar wat u krijgt voor een bepaald bedrag, aangezien niet elk makelaarskantoor dezelfde diensten aanbiedt binnen bepaalde kosten. 

No Cure No Pay-makelaar

Bij iQ Makelaars Apeldoorn werken we met de term ‘No Cure No Pay’, oftewel: u betaalt pas als wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs. Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning kunnen verkopen. 

Courtage iQ Makelaars Apeldoorn

Op onze website communiceren wij geen prijzen of vast courtage. Simpelweg omdat dit voor elke woning en verkoopstrategie anders zal zijn. Daarnaast kijken wij samen met u wat u van ons verwacht en welke stappen u liever zelf onderneemt. Uiteraard heeft dit effect op het complete kostenplaatje.

Het is mogelijk om uw woning via iQ Makelaars Apeldoorn te verkopen vanaf 1% inclusief btw. Het definitieve percentage zal in de uitgebreide uitwerking van de waardebepaling worden vastgesteld. Zo staat u dus nooit voor verrassingen. 

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Mailen of bellen met onze makelaars

Gratis waardebepaling binnen 48 uur!

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende waarde-indicatie van uw woning.


Object gegevens

Waardebepaling ontvangen!

Contact

Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

055 760 17 77

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

apeldoorn@iqmakelaars.nl