iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,4 10

Uw huis verkopen met marketing

iQ Makelaars heeft aansluitingen met alle grote woningwebsites zodat uw woning prominent getoond wordt aan potentiële kopers. Zo staat ons aanbod op Pararius, Funda, Jaap, Huislijn etc. 

Luxe woningen presenteren wij ook op www.luxuryhomes.nl. Hier tonen we de woning prominent aan de juiste doelgroep: mensen die op zoek zijn naar een exclusief huis. Wij brengen al het aanbod in het topsegment bij elkaar op 1 plek.

Neem gerust contact op

Huis verkopen marketing

Verder doen wij aan marketing via de volgende kanalen:

  • Google
  • Social Media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Aandacht voor uw huis

Extra online marketing voor uw woning

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle exposure van uw woning,
hier kunnen we niet omheen. Maar bij iQ Makelaars wordt alles uit de kast gehaald om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Speciaal voor uw woning wordt een Google campagne ingericht waarin wij ons richten op de sterke punten van uw woning.

We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was.

Meer informatie over ons

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek

Facebookcampagne waarbij u ook een rol kunt spelen

Voor Facebook hebben wij een stap-voor-stap handleiding waarin u zelf actief uw woning kunt promoten zodat deze gedeeld wordt in uw timeline. Daarnaast adverteert iQ Makelaars separaat op Facebook om uw woning onder de aandacht te brengen. Omdat uw woning hierdoor veel geliked wordt, krijgt deze meer aandacht online bij de juiste doelgroep.

Bekijk wat wij kunnen betekenen

Online marketing voor uw huis

Speciaal voor Engelse zoekers hebben wij een landelijk platform, Expat Homes Holland, waarop wij uw woning presenteren aan expats. Expats zijn een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers die vaak eerst een woning huren en als duidelijk is dat ze in Nederland blijven een woning kopen, uw woning mogelijk!

Neem gerust contact op

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen