iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.2 10

Funda Toppositie

De beste aandacht voor jouw woning!

Funda biedt een speciale Toppositie functie aan. Met de Funda Toppositie is het mogelijk om extra op te vallen tussen al het woningaanbod op Funda. Met de Toppositie wordt een woning één week of meerdere weken prominent getoond boven in de zoekcategorie. De Funda Toppositie zorgt voor meer aandacht, waardoor we jouw woning ook sneller verkopen. We willen immers zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken.

Neem gerust contact op

Huis op Funda plaatsen

De voordelen van Funda Toppositie:

  • Jouw woning wordt prominent bovenaan op Funda getoond
  • Het huis is zichtbaar voor zoekers die soortgelijke woningen zoeken
  • De woning wordt specifiek getoond binnen de doelgroep van de woning
  • Extra zichtbaarheid zorgt sneller voor het vinden de juiste koper

Toppositie op Funda

Waarom kiezen voor Funda Toppositie?

Met de Funda Toppositie staat jouw woning in de schijnwerpers; deze wordt beter weergegeven, heeft een grotere zichtbaarheid en de aandacht wordt maximaal benut. Een huis verkopen draait om het creëeren en benutten van kansen. Met Funda Toppositie wordt een nog grotere doelgroep aangesproken, waardoor ook nog meer aspirant-kopers de woning komen bekijken. Zo neemt de kans op het vinden van de beste koper sterk toe.  

De Toppositie is een extra marketing product dat Funda aanbiedt, en hier zijn uiteraard extra kosten aan verbonden.  iQ Makelaars Apeldoorn kan deze dienst ten alle tijde inschakelen. Zo kun je via de Toppositie jouw woning ook tussentijds of voor een Open Huis extra onder de aandacht brengen. Het gebruik van een Funda Toppositie is absoluut geen overbodige luxe: het vergroot de  verkoopkansen enorm!

Neem gerust contact op

Hoe ziet Toppositie op Funda eruit?

Wanneer je een woning op Funda zoekt, dan staan er bovenaan op Funda altijd een aantal presentaties uitgelicht. Het aantal presentaties is afhankelijk van het apparaat waarop je Funda bezoekt. Op de computer zijn er bijvoorbeeld drie plaatsen naast elkaar beschikbaar bovenaan de pagina met zoekresultaten. Wanneer er meerdere woningen voldoen aan de zoekopdracht, dan worden de presentaties willekeurig van elkaar getoond. Zo zorgt Funda Toppositie voor nog meer zichtbaarheid en aandacht voor jouw woning!

Meer over onze marketing

Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Apeldoorn?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Loolaan 31 A
7314 AB Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen