iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,4 10

Huis op Funda plaatsen

Wilt u uw huis op Funda plaatsen? iQ Makelaars Apeldoorn zorgt voor een prominente plaatsing op Funda en andere woningwebsites zoals Jaap en Huislijn. Zo komt uw huis voorbij op het scherm van alle woningzoekenden in uw regio en is een potentiële koper snel gevonden! iQ Makelaars is een makelaar die het verschil maakt. Wij handelen snel en zorgen voor moderne marketing voor uw woning.

Neem gerust contact op

Huis op Funda

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Werkwijze huis op Funda

Onze werkwijze voor uw huis op Funda

iQ Makelaars Apeldoorn werkt altijd op basis van No Cure, No Pay. Wij nemen pas een verkoopopdracht aan als wij er vertrouwen in hebben dat we de woning daadwerkelijk kunnen verkopen. U krijgt van ons een eerlijk advies en daarnaast rekenen wij geen intrekkingskosten. We zijn allemaal gebaat bij een realistische vraagprijs. Het kantoor van iQ Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben zodat wij gemakkelijk en snel uw huis op Funda plaatsen.

Neem gerust contact op

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Apeldoorn?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Moderne marketing voor het verkopen van uw huis

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Uw huis op Funda zetten zorgt voor ca. 70 % van alle exposure voor uw woning. Daarnaast haalt iQ Makelaars alles uit de kast om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren: wij starten onder andere een Google campagne op en promoten uw huis op sociale media. Zo krijgt uw woning veel aandacht bij de juiste doelgroep. Speciaal voor buitenlandse huizenzoekers hebben wij een landelijk platform waarop wij uw woning presenteren aan expats.

Meer over onze marketing

Huis op Funda

Wilt u uw huis op Funda zetten?

Neem dan snel contact op met iQ Makelaars Apeldoorn: dé No Cure No Pay makelaar. Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Hoofdstraat 206 B
7311 BG Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen