iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.2 10

Hoe verkoop ik mijn huis?

 Ben je benieuwd hoe je jouw huis het beste kunt verkopen? Het is altijd verstandig om de hulp in te schakelen van een ervaren makelaar, omdat er veel zaken van invloed zijn op het verkoopproces. iQ Makelaars is een professionele en ervaren makelaar, die je bij het hele verkoopproces kan helpen. We vertellen je graag meer over een aantal zaken die belangrijk zijn bij het verkopen van een huis.

Neem gerust contact op

Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Apeldoorn?

Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan!

De prijsstelling voor het verkopen van de woning

Het bepalen van de vraagprijs is een belangrijke overweging bij het verkopen van een huis. Uiteraard kunnen we met de waardebepaling een beeld krijgen van de waarde van de woning, maar er komt ook strategie kijken bij het bepalen van de prijs. Zo is de prijscategorie waarbinnen jouw woning valt op platforms zoals Funda, vaak per €25.000, van grote invloed op de hoeveelheid aandacht die de woning krijgt. Door strategisch de vraagprijs te bepalen wordt de kans op een uitschieter naar boven groter. Ook wordt in overleg met jou bepaald of er een vraagprijs of een bieden-vanafprijs gehanteerd kan worden. Uiteraard biedt iQ Makelaars Apeldoorn advies over de beste strategie in jouw situatie.

Hoe verkoop ik mijn huis

Professionele fotografie voor uw huis

Hoe verkoop ik mijn huis sneller? Met professionele en aansprekende foto's! iQ Makelaars Apeldoorn biedt professionele fotografie aan voor jouw woning, zodat woningzoekers snel geïnteresseerd zijn. Als onderdeel van onze marketingstrategie bieden wij je vrijblijvend advies over de styling van de woning; soms kan het herschikken van meubels en het verven van een plint of muur nét het verschil maken! We zijn flexibel in de planning van de fotografie, zodat dit altijd gedaan wordt met goed weer. Hierdoor worden zowel de binnen- als buitenfoto's direct een stuk mooier!

Neem gerust contact op

Hoe verkoop ik mijn huis? Samen met iQ Makelaars Apeldoorn!

  • Dé specialist in het kopen en verkopen van huizen
  • Altijd een zeer voordelig tarief
  • Kennis van de lokale huizenmarkt
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay

Uitgebreide marketing

Als makelaar onderscheidt iQ Makelaars Apeldoorn zich door een sterke focus op online marketing. We creëeren een aansprekende verkoopadvertentie met mooie foto's, en promoten de woning via allerlei verschillende kanalen. Zo plaatsen we de advertentie op verschillende woningwebsites, maar ook via sociale media en Google kunnen we adverteren. Bovendien ontwerpen we een unieke verkoopbrochure voor jouw huis. Door genoeg aandacht te genereren voor jouw woning stimuleren uiteraard de verkoop van jouw huis!

Meer over onze marketing

Open huis en bezichtigingen

Speciaal voor jouw woning organiseert iQ Makelaars Apeldoorn een Open Huis, waardoor alle geïnteresseerden de kans krijgen om jouw woning in het echt te bekijken. Bovendien zien de kandidaat-kopers hiermee dat meer mensen interesse in de woning hebben. Een gewilde woning wordt sneller verkocht, en bovendien levert deze meer op. Naast een Open Huis organiseert iQ Makelaars Apeldoorn onbeperkt bezichtigingen. Niet alleen tijdens kantooruren, maar juist ook in de avond en op zaterdag.

Meer over onze werkwijze

Hoe verkoop ik mijn huis: benieuwd wat iQ Makelaars kan betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek in

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Apeldoorn
Loolaan 31 A
7314 AB Apeldoorn

E: apeldoorn@iqmakelaars.nl
T: 055 - 760 17 77

055 760 17 77

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen